Sök

Nyhetsbrev november 2021

Dags för fundera på julklappar? 

Er julklapp till föreningen som ger win win är…  

  1. Näthandla via Sponsorhuset och klubben/du själv får poäng.  
  1. Uppge Halmstads KK när ni spelar på Svenska Spel.  
  1. Handla på Ica Maxi Högskolan och visa upp taggen eller den klisterlapp ni satt på ert kort med streckkod som ger oss automatiskt kick back på beloppet ni handlar för. 
  1. Lägg fram förslag till er arbetsgivare att sponsra vår klubb. Underlag får ni om ni mailar sponsor@halkk.se  

För det är så att de intäkter vi får in via olika aktiviteter gör att vi kan hålla ner våra träningskostnader samt kan satsa på olika aktiviteter och inslag i klubben.  

Gräsroten har gett klubben 1 982 kr – tack ni som valt vår förening när ni spelat på Svenska Spel. 

Enkelt att stötta via Sponsorhuset

Sponsorhuset har inte varit lika givande, 130 kr. Statistik säger att 9 av 10 personer i Sverige näthandlar och nu till jul när det är dags Black Week och Black Friday tror jag att majoriteten av er kommer E-handla vid något tillfälle. 653 butiker är anslutna – exempel med: CDON, Bokus, Ellos, Svenska Spel, inkClub, Lensway, Nelly.com, Gymgrossisten, Euroflorist, Let’s Deal, Lensway och Hotels.com!!! 

Gällande våra säljaktiviteter är kycklingen lättsåld och även NewBody som ger mycket bra förtjänst. Men det är ungefär samma medlemmar som säljer, ca 30 stycken, jag vet att vi kan bättre. 

Årets chokladförsäljning är igång

NU stundar chokladförsäljningen lagom till jul och bra ge bort presenter om man inte vill mumsa i sig själv. En aktivitet som blivit en tradition genom en åkares föräldrars stora engagemang. Daniel Neborg som är en av ägarna till Skånskan Chokladverkstan, enligt mig den det bästa fiket i stan.  

Vi har gått från obligatoriska till frivilliga säljaktiviteter – jag tror starkt på att det finns något av de urval av aktiviteter vi har som kan funka för dig att sälja. Så vad passar er?  

Jag hade önskat att ALLA hade valt att engagera sig och valt i alla fall i EN av säljaktiviteterna – vad det kunde göra! Men det kan vara så att vi behöver tänka om och tänka nytt. Så varmt välkomna med era förslag och goda erfarenheter från kanske andra föreningar. Ska vi gå tillbaka till att sälja minst x antal av idrottshäften, bingolotter, kycklinglådor osv. Tar emot era bästa tips via mail  styrelse@halkk.se.  

Tävlingar 

Det har precis varit test och stort grattis ni som det gick bra för. Ni som hade utmaningar, det kommer snart ny chans och nu vet ni vad ni behöver träna på. Så heja heja. 

Ser fram emot en månad med rätt mycket som händer med många olika tävlingar. Vill passa på att gratulera Esther till en plats i Elitserien och håller tummarna i tävlingen i Luleå nu i december. Jag önskar er alla varmt lycka till.  

Utrymme att byta om 

Vill uppmärksamma att alla är välkomna att använda vårt omklädningsrum (respektera – inga föräldrar när åkare byter om osv) men också de bänkar som finns utanför omklädningsrummet samt nya och gamla hallen. Jag fick ett förslag från en förälder om klaffstolar längsmed väggen av nya hallen i Piazzan vilket jag tog vidare. Inväntar svar om det är ok utifrån brandsäkerhet – vi hoppas på positivt svar för att underlätta påsnörning osv. Läs gärna vår uppdaterade Covid19-policy.

Arbetsgrupper 

Som förening är vi starkt beroende av allas hjälp och stöttning av olika slag. Något som också är berikande och en möjlighet att påverka men också kul där ert engagemang också är ett bra tillfälle att lära känna varandra bättre. Genom att lägga lite extra tid på sitt barns aktivitet gör att ni som föräldrar kommer närmre ditt barn och ge er glädje och gemenskap på ett väldigt fint sätt. 

Vi söker nu samordnare för tävlingsgruppen och kioskgruppen som behöver ta över rollen säsongen 2022-2023. Ni har nu möjlighet att gå bredvid samordnarna under året, lära upp er och få utbildning i de fall det behövs. Ta chansen! 

Varma hälsningar:
Helén Rosenberg – Ordförande

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.