Search
Konståkning lägerföräldrar

Stötta föreningen

Förutom att stötta vår ideella föreningar genom att vara en aktiv förälder och delta i din arbetsgrupps arbete och i de försäljningar som finns under året kan du hjälpa föreningen att tjäna extra pengar på andra sätt.

Garderobsjobb

Några gånger om året får vi förfrågan från kommunen och Halmstads Arena om att hjälpa till på olika arrangemang som till exempel att stå i garderoben på en gala, teater eller konsert eller att hjälpa till som parkeringsvakter på större arrangemang. För dessa arbeten får klubben en ersättning på några tusen som hjälper oss att hålla nere träningskostnaden för klubbens åkare. Håll utkick på hemsidan efter dessa arbeten och anmäl dig för att hjälpa till. Ju fler vi är på dessa arbeten ju lättare blir jobbet. Ibland går det även bra att anmäla en släkting/vän/granne som vill stötta konståkningen på dessa arbeten. Förrutom att du hjälper till att få in pengar till föreningen så brukar dessa arbeten vara riktigt roliga.

Halmstad Arena
Gräsroten

Gräsroten

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå! Du meddelar helt enkelt att du vill stötta Halmstads Konståkningsklubb när du spelar. Detta gör du via hemsidan www.svenskaspel.se eller direkt i affären när du spelar. Sen spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng vi fått under året som gått, desto mer pengar får vi i föreningen. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.

Sponsorhuset

Via Sponsorhuset kan du handla från över 530 välkända nätbutiker och tjäna pengar själv samtidigt som du stödjer föreningen. Du och vår förening tjänar alltså pengar på ett nätköp du ändå tänkt att göra! På Sponsorhuset finns det även mängder med rabatter för alla som näthandlar genom Sponsorhuset. Det är enkelt både via mobilen och datorn då du kan ställa in att Sponsorhuset ska påminna dig om att handla via Sponsorhuset för att registrera dina köp. På Sponsorhuset finns det allt från hotell till skoaffärer så kolla gäran och bli medelm och stödj Halmstad Konståkningsklubb. På Sponsorhuset hittar du också en undersökningsfunktion som heter Panel. Genom att ansluta dig till denna svarar du på kundundersökningar från olika ställen och för varje svarad undersökning får föreningen och du dela på en peng. Genom att då och då logga in på din Bankomat på Sponsorhuset kan du fördela dina pengar till dig själv och till Halmstads konståkningsklubb.

Mer information hittar du här.
Sponsorhuset – Stödja din förening

Sponsorhuset
ICA Maxi Högskolan Halmstad

ICA MAXI

Vi i Halmstads Konståkningsklubb tjänar en viss procent på det vi handlar för på Maxi Högskolan. Det enda vi måste göra är att visa upp en nyckelring med vår streckkod när vi handlar. Nyckelringarna finns i klubbrummet och du är välkommen att dela ut några stycken till andra du känner som du känner och som handlar på Maxi Högskolan och vill stödja våra konståkare. När du handlar ber du kassörskan att dra din streckkod på nyckelringen alternativt drar du själv streckkoden med självscanningspistolen innan du betalar i självscanningskassan. Det kostar inget extra för dig och du får ändå din egna bonus. Enkelt!

Maxi Högskolan – Stödjer vår förening

Sponsring

Vi har flera härliga sponsorer i vår förening som hjälper oss att hålla tränaravgifterna nere och som ger oss möjligheten som att köpa in klubbjackor till våra tränare eller att anordna fina hemmatävlingar. Om du själv eller någon du känner har kontakter till någon som skulle kunna tänka sig att sponsra vår förening och en underbar sport så får du gärna kontakta oss i styrelsen för mer information. Kanske har du själv ett företag eller någon i din närhet? Allt är välkommen för diskussion och sponsring är vår största källa till att vi håller nere våra tränaravgifter och kan bidra med en del till tävlingsanmälan. För oss är det viktigt att alla som älskar konståkning ska kunna åka konståkning! Läs mer om våra sponsorpaket

Sponsorer Halmstads Konståkningsklubb
Halmstads Konståkningsklubb Logotyp

Bli stödmedlem

För bara 100 kronor om året kan du som förälder bli stödmedelm till Halmstad Konståkningsklubb. Förutom att du stöttar oss ekonomiskt får du rösträtt på årsmötet som är i mars varje år där alla medlemmar har möjlighet att vara med och påverka viktiga beslut i föreningen. Läs mer om hur du blir stödmedlem