Sök

Våra sponsorer

Vi är mycket tacksamma för alla de som vill sponsra oss och vår sport. Det är en viktig del av klubbens verksamhet och ett bra sätt för lokala företag att synas på Halmstad Arena och när vi är ute och tävlar. Läs mer nedan för att se hur även ditt företag kan sponsra oss.

Bli sponsor till Halmstads Konståkningsklubb

Halmstads Konståkningsklubb är i likhet med de flesta andra svenska idrottsföreningar en ideell förening. Klubben och verksamheten drivs av medlemmarna själva och med hjälp av föräldrar. Vi vill ge våra åkare ett meningsfullt fritidsintresse oavsett om det handlar om åka sina första skär på isen i skridskoskolan eller om att träna och tävla på hög nivå.

En viktigt ledstjärna är att vi ska trivas och ha kul tillsammans. Vi har tagit fram olika sponsorpaket så att du/ditt företag kan hjälpa oss med vårt arbete. 

Intresserad av att sponsra vår klubb? Kontakta oss här

Sponsorpaket 1

Reklam på sargen i den nya hallen och logotyp på vår hemsida. I den nya hallen pågår massa aktiviteter förutom konståkningen. En av aktiviteterna är skridskoåkning för allmänheten som är öppen varje vardag mellan klockan 10-15 och på helgen mellan klockan 12.00-14.00.
Kontakta oss för pris

Sponsorpaket 2

Sponsring av skridskoskolan, tävlingar, läger eller andra aktiviteter som vi har. Vår önskan är att ni sponsrar med 1 500 till 3 000 kr. Er logotyp presenteras på hemsidan.

Stort tack till alla våra sponsorer!

Design, webbproduktion och webbhosting av denna hemsida sponsrad av