Sök
Halmstads Konståkningsklubb i sociala medier

Klubben i sociala medier

Missa inte att följa klubben i sociala medier. Vi finns på Facebook och Instagram där bilder, händelser och nyheter publiceras löpande.

Facebook Klubbrummet

I Klubbrummet läggs nyheter, händelser och annan information ut löpande. Vi rekommenderar alla med åkare i klubben att gå med i Klubbrummet.

I och med att det är en sluten grupp för klubbmedlemmar behöver du ansöka för att kunna se vad som händer.

Gå hit för att ansöka

Facebook Halmstad Konståkningsklubb klubbrummet
Facebook Halmstad Konståkningsklubb officiell

Vår officiella facebooksida

På vår officiella sida lägger vi ut nyheter och events som även rör utomstående. Det är också en kanal för marknadsföring kring klubbens tävlingar och aktiviteter.

Gilla gärna sidan och dela till vänner och bekanta. Ju fler som kommer på tävlingarna desto roligare är det för våra åkare.

Du hittar sidan här 

Klubben på Instagram

Som en del i att skapa gemenskap och inspiration har klubben en instagramsida där vi lägger ut bilder från träningar, tävlingar och andra händelser. Varje åkares förälder måste godkänna vid säsongsanmälan om de tillåter att deras barn syns i våra olika kanaler. 

Du hittar klubbens instagramflöde här: @halmstadskonstakningsklubb

Instagram Halmstad Konståkningsklubb

Klubben på Youtube

Det känns som en självklarhet för oss att ha en egen kanal på Youtube. Här kan vi lägga upp videor från uppvisningar och tävlingar. Extra bra för de som inte kan vara på plats av olika anledningar. Hör gärna av dig om du har någon video som visar något från klubbens träningar, tävlingar och uppvisningar. 

Du hittar klubbens youtube-kanal här: Till vår youtube-kanal