Sök
Schema och grupper Halmstads Konståkningsklubb

Anmälan och tävlingsavgifter

Här presenteras lite kort information om hur det funkar med tävlingsanmälan och betalning av tävlingsavgifter. Kom ihåg att man behöver en tävlingslicens för att få tävla.

Tävlingar och tävlingsmöjligheter

Vi är glada att det blir en tävlingssäsong trots den rådande pandemin. Tänk på att hålla koll på eventuella förändringar som gäller respektive tävling.

Tävlingsanmälan

Fem veckor innan tävling får föräldrarna ett mail med frågan om bekräftelse att åkaren ska tävla. Skriftligt bekräftelse via ‘svara’ – till lieve@comhem.se är förutsättning för att anmälan ska göras.
Senaste anmälningsdatum till Lieve ska respekteras. Om anmälan är för sent inkommen kan ingen plats garanteras och dessutom gäller då dubbel anmälningsavgift enligt förbundets regler. Lieve bekräftar alltid mottagandet av anmälan. I mailet står också uppgifter om inbetalning samt senaste datum för inbetalning.

Mickan Neidert
Elin Jenderhag Halmstad Konståkningsklubb

Tävlingsavgift

Inbetalning sker till ett särskilt SWISH-nummer för tävling
123 238 04 42. Ange åkarnes namn + plats för tävling.

Bra att känna till

Föräldrarna tar aldrig själv kontakt med arrangören; all kontakt ska gå via Lieve eller Michaela. AVANMÄLAN PGA SJUKDOM GÖRS TILL LIEVE OCH TILL MICHAELA om möjligt senast torsdag innan tävling. Då gäller återbetalning av halva anmälningsavgift till föreningen. Vid senare avanmälan återbetalas inget. Om inbetalning inte är kassören tillhanda innan tävlingsdatum, kommer bidraget av föreningen INTE
att ges (då faktureras hela anmälningsavgiften).