Sök

Alex Szabos Trofé 2022

Varmt välkomna till årets upplaga av Alex Szabos Trofé! Detta är den officiella sidan för tävlingen och här hittar ni all information kring starttider, etc.

Konståkningstävling i Halmstad

Alex Szabos Trofé 2022 går av stapeln v39, 1 och 2 oktober i Halmstad Arena. På plats får ni uppleva fina prestationer av A-åkare i olika åldersgrupper. För den fikasugne finns givetvis en kiosk med godsaker och drycker.

Tävlingsresultat

Från och med denna säsongen presenteras alla tävlingsresultat på skate.webbplatsen.net.

Fotografering under tävlingen

Alex Szabos trofé fotograferas av Ludwig Bergman. Bilderna kommer att finnas för gratis nedladdning genom Flickr och kan även komma att publiceras digitalt av fotografen.

Vill du/ditt barn inte fotograferas?

Skicka ett SMS till telefonnumret nedan med åkarens namn och tävlingsklass. Om du i efterhand vill att bilder på dig/ditt barn ska plockas bort från Flickr och digital publicering är det enklast att skicka ett mail.

Användning

Bilderna som laddas upp på Flickr är fria att ladda ner och använda på sociala medier. Skriv gärna ”foto: @lwbrgmn” i beskrivningen om bilderna laddas upp på instagram.

Har du andra frågor?

Fotografen rör sig i hallen under tävlingen och bär rosa väst med texten ”FOTO” på ryggen. Under pågående tävling är det enklast att skicka ett SMS. I pauser går det bra att komma fram och prata.

Om fotografen

Jag heter Ludwig Bergman är utbildad journalist som till vardags arbetar som sportredigerare på Sydsvenskan och HD. Jag gjorde min journalistpraktik på Aftonbladet och har även arbetat med bild- och sändningsproduktion på SVT Malmö. Vid sidan om frilansar jag inom både stilla och rörlig bildjournalistik med fokus på att bygga en portfolio som sportfotograf.