Search
Nyhetsbrev HALKK juli 2024

Nyhetsbrev sommar – Sommarlov från både skola, jobb och is

Den 3/6 hade vi årsmöte och jag är tacksam och ärad över att fortsätta sitta kvar som ordförande för denna fina förening tillsammans med övriga i styrelsen. 

Ni hittar information om vem som sitter i styrelsen på hemsidan och ni kan alltid ta tag i någon av oss direkt om ni har några frågor eller maila styrelse@halkk.se.  

På vårt första styrelsemötet satte vi handlingsplan för våra fokusområden från verksamhetsplanen säsongen 2024-2025. Nedan ser ni de större områdena och våra tankar kring det: 

  • Arbetsgrupper. Vi jobbar nu med att sätta arbetsgrupperna för året som ni anmält er till och ni kommer innan vi tar ledighet få ett mail vilken grupp ni tillhör.  
  • Uppstartsträning (hemmaläger) v 32. Alexandra Sandberg samordnare och Jenny Olsson från styrelsen har tillsammans med gruppen skickat ut information om schema osv. Vi ser redan fram emot lite is. Under v 32 kommer styrelsen bjuda in till föräldrar att möta oss och få information/ ställa frågor osv. Mer info kommer närmre inpå. 
  • Hemmatävlingar. Vänligen blocka helgerna v 37 (A-tävling) och v 9 (stjärntävling) för de hemmatävlingar vi blivit tilldelade som klubb att arrangera. 15 december är det dessutom planerat slingauppvisning – en av våra fina högpunkter under året. 
  • Nytt tävlingssystem och tävlingssäsongen. Svenska konståkningsförbundet har utformat ett nytt tävlingssystem som vi går över till i höst. I samband med läger påbörjar den individuella planeringen och åkarna samt föräldrar får mer information.  
  • Grupper och schema. Under vecka 32 meddelas grupper och schema för höstterminen
    som startar vecka 34. Ambitionen är försöka bibehålla samma träningsdagar som VT men istider, vilka tränare  och åkare vi har kan påverka.  
  • 2025 firar klubben 50 år och det ska vi ju uppmärksamma på olika sätt och vi vill få in våra medlemmars tankar och önskemål kring detta. Enkät kommer i början av året och en grupp av föräldrar, tränare och åkare kommer sättas ihop som jubileumskommitté som samordnare för dessa roligheter. Kanske du är en av dem? 😊 

Nu tar styrelsen och tränare lite sommarledighet och många av oss ses till vecka 32. 

Till dess – njut av sommaren med både sol och regn. Tur att glass finns 😊 

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.