Search
Infomöte Halmstads Konståkningsklubb

Nu är anmälan till Skridskoskolan höstterminen 2024 öppen!

Nu är anmälan till Skridskoskolan öppen för nybörjare från fyra års ålder där barn och ungdomar får lära sig åka skridskor med rätt skridskoteknik från grunden.

Anmälan till Skridskoskola höstterminen 2024 är för befintliga och nya åkare. Anmälningar från Skridskoskolans nuvarande åkare (vårterminen 2024) ges förtur till plats om anmälan inkommit senast vecka 34 (25/8). Åkare som inte kan erbjudas plats placeras på Skridskoskolans reservlista och meddelas så snart en plats blir ledig.

Skridskoskolans träning innefattar:

12 träningstillfällen (is- och markträning) med start v. 37 (lördag 14/9). Uppehåll v 44 och ytterligare en vecka då klubben arrangerar tävling.

Träningstider lördag förmiddag.

Terminsavgift 1100 kr för 12 träningstillfällen (varav 200 kr utgör en administrativ avgift för försäkring och medlemsavgift).  
Betala senast 1 vecka innan första ispasset (7/9).
Åkare ges möjlighet att prova ett ispass med återbetalning av terminsavgiften förutom den administrativa avgiften på 200 kr som INTE återbetalas.

Sista dag för anmälan: söndag 25 augusti 2024

Ett par veckor innan terminsstart kommer mail med bekräftelse på anmälan och med ett besked om din åkare fått plats i skridskoskolan eller är placerad på reservlistan. Då publiceras även exakta tider och information om utrustning på hemsidan.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.