Sök

Gyllene tillfälle att se Le Patin Libre

Den 11/1 kommer det kanadensiska dans- och konståkningskompaniet “Le Patin Libre” tillbaka till Sverige och Kungsbacka ishall, denna gång med sin föreställning ”Murmuration”. Spännande!

Vi vill gärna erbjuda och samordna detta som en trevlig aktivitet ihop. Vi behöver din anmälan omgående, redan nu på torsdag behöver vi ditt svar. Anmälan är bindande och begränsat antal så det är först till kvarn. 

  • Ingen kostnad för biljett och buss men uteblir du faktureras kostnaden.
  • Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring bussresan (antal anmälda osv.)
  • Föreställningen börjar kl 19.00. Mer info kommer om avresetid osv.

Lite kort om kompaniet och föreställningen:

Le Patin Libre är ett danskompani från Montreal med skridskoåkning som konstnärlig uttrycksform. Med is, skridskor och glid som sina främsta verktyg har deras verk oftast beskrivits som “samtida dans på is.”

Kompaniet grundades 2005 av före detta professionella ”fantasty skaters” som utifrån sitt idrottskap ville hitta andra, fria vägar att uttrycka sig. Långt ifrån stereotyper och glitter erbjuder Le Patin Libre verk som utnyttjar de otroliga sceniska och koreografiska möjligheterna att glida.

Inspirerade av fågelflockars häpnadsväckande luftbaletter tar 15 skridskoåkare med oss på en unik dansupplevelse. Högtflygande och med dramatiska riktningsändringar utforskar de den dynamiska interaktionen i ett flockliv, allt i ett puderlätt moln av iskristaller.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.