Search

Påminnelse: Idag 14/9 är sista dagen att anmäla sig till utbildningen Coachande Konståkningsförälder

Idrotten skapar möjligheter för barnen att lära sig sätta mål, ta motgångar, planera, anta utmaningar och ta ansvar för sin egen utveckling. Dessutom ofta i ett socialt sammanhang där de måste samarbeta med andra för att nå framgångar. Detta är egenskaper de har nytta av hela livet. Så hur kan vi som föräldrar bäst stötta våra barn och ge dem chansen att må bra, utvecklas och prestera?

Det coachande föräldraskapet handlar om att släppa taget lagom mycket för att barnen själva ska få komma fram till hur de ska lösa uppgiften på bästa sätt. Autonomi, trygghet och gemenskap är viktiga faktorer för att barnen ska kunna känna glädje, motivation och därmed utvecklas på ett bra sätt.

Nu erbjuds två utbildningstillfällen i att vara en Coachande Konståkningsförälder och anmälan sker här via vårt formulär. Ett unikt tillfälle att få tips och råd hur du kan stötta ditt barn i sin konståkningsträning.

Utbildningen sker digitalt via Teams så du kan delta hemifrån via dator, mobil eller surfplatta.

Utbildningstillfällen:

  • 21 september kl 19.00-21.00
  • 11 oktober kl 19.00-21.00

Lite ur utbildningens innehåll:

  • Varför idrottar barn?
  • Coachande förhållningssätt
  • Att prata med sitt barn
  • FÖRSTÅ – VILL – GÖR – KAN!
  • Motivation genom Självbestämmandeteorin
  • Har ditt barn talang?
  • Självkänsla & självförtroende
  • NYHETER FÖR KONSTÅKNINGEN SÄSONGEN 2023-2024

Sista anmälningsdag är den 14 september.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.