Sök

Uppdatering av hemsidan i sommar

Säsongen börjar lida mot sitt slut och med det blir det lite skön sommarledighet för oss alla. Vi i styrelsen gör vårt bästa för att informationsflödet ska fungera och hålla alla uppdaterade via våra digitala kanaler.

Då åkare, föräldrar och tränare är i behov av att hemsidan fungerar som den ska under säsongen sker inga större ingrepp eller uppdateringar.

Därför kommer en del arbete att utföras under sommaren (19 juni – 23 juli) när det är träningsledigt och väldigt få besöker hemsidan. Detta arbete ska vara klart i god tid innan Uppstartsveckan vecka 32 så allt ser ut som det ska. Medan arbetet pågår kan hemsidan se lite knasig ut så ha tålamod tills hela uppdateringen är klar.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.