Sök
Slinganansvarig 2022

Slingan 14 maj – Save the date!

Söndagen 14/5 (v 19) på eftermiddagen är det dags för Slingauppvisning Lilla Vårmästerskapen (Lilla VM). Slingan är för de åkare i grupperna Jordgubb, Björnbär, Nypon, Plommon, Körsbär, Hallon och Päron som ännu inte börjat tävla. Tid och plats för samling för åkarna kommer meddelas senare på hemsidan, liksom tid när uppvisningen börjar.

Vi söker speaker och musikskötare

För att Slingan ska gå att genomföra behöver vi en speaker som ropar ut barnens namn samt en person som sköter musiken. Detta är både enkelt och roligt och ett bra sätt att lära sig under ordnade former.

Vill du hjälpa till med detta är du välkommen att kontakta Slingasamordnare:
Jenny Segerhammar.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.