Search

Följ Elin Jenderhag i SKF-trofén i helgen!

Vi är så stolta och glada över att Elin Jenderhag tagits ut till laget som representerar Skåne i SKF-trofén! Tävlingen går av stapeln nu i helgen 18-19 mars i Vallentuna och är en lagtävling mellan de olika distriktsförbunden i Sverige. Varje distrikt har ett lag och i år har alltså Elin tagits ut till Skånes lag.

Följ tävlingen live på Solid Sport här
Resultat kan ni följa här

Men det var inte allt…

Förutom att ha blivit uttagen till SKF-trofén har Elin också tagit sig till elitseriefinal. För att komma med där behöver man vara bland de tio bästa i sin tävlingsklass. Vilken enastående prestation av Elin! Tävlingen går av stapeln den 14-16 april i Borlänge. Vi är så stolta över att ha en åkare med i både SKF-trofén och i elitseriefinalen.

Ett stort lycka till Elin och vi alla håller våra tummar för dig när du tar dig an isen i helgen.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.