Sök

Stötta föreningen och få fina rabatter


Det är nu dags för klubben att sälja Idrottsrabatten, ett häfte med många fina erbjudanden i Halmstad city, Hallarna, Laholm, Båstad och Väla. Gäller 1/3-31/8. Pris 100 kr. Det räcker att storhandla på t ex Coop, Citygross för att få igen den hundralappen men det finns mycket mer pengar att spara om man är flitig.

Laddar man ner Idrottsrabatten i sin mobil så kan man använda alla erbjudanden en gång till. Styrelsen har beslutat att varje familj ska sälja 3 häften.

Oavsett om man har en eller flera åkare i Klubben. 300 kr kommer att läggas på vårens faktura för träningsavgiften. Samma upplägg gäller i höst när vi också ska sälja Idrottsrabatten.

Hur mycket tjänar vi då till våra ungdomar?

Om vi säljer alla häften, 400 stycken, så tjänar vi 25 000 kr! (På de sista 100 häftena tjänar vi 100 kr/häfte!)

Det kommer att finnas ett fåtal häften över med 100% förtjänst om någon vill/kan sälja fler. Dessa kan ni köpa på plats genom att Swisha till 1235105168 (HALKK Försäljning). Ange åkarens namn och grupp när du swishar.

Ni har två tillfällen att hämta ut era häften på. Vi finns i Piazzan utanför Nya hallen nu på torsdag 2 mars kl. 17-19.30 samt på lördag 4 mars kl. 09.30-11.30.

Nu kör vi!

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.