Sök

Vi behöver DIN hjälp!

Kära vänner, medlemmar och föräldrar.
KOM IGEN NU!
Vi behöver DIN hjälp!

Vill börja med att säga att för all den hjälp och stöttning som ges är vi evigt tacksamma, tillsammans gör vi föreningen stark!

Jenny, en förälder som ni, har tagit på sig samordnarrollen för att hon tycker det är kul och givande att göra något extra för våra barn. Hon ska sätta schema för att bemanna det som är viktigast för vår tävling Alexander Szabos Trofé 1-2 oktober, speaker, tidtagare osv. Det är inget svårt, ni får hjälp och introduktion, det är här kul!

Idrottsföreningar är en del av Sveriges största folkrörelser där vi utvecklar, stöttar och fostrar våra barn och ungdomar. Studier visar att idrotten efter familjen och skolan är den viktigaste miljön för många barn och ungdomar under uppväxten. Det är detta som jag och många med mig driver vårt engagemang och de antal timmar vi lägger ner på föreningslivet. Men det är kul och ger så mycket mer än bara vara en förälder. Men självklart kräver vi inte att alla ska ha detta engagemang, men förväntar oss att kunna bidra med något och några timmar under året.
För att kunna driva en förening kräver det att alla är med bidrar på ett eller annat sätt. Idag är det ca 25% som tar på sig något uppdrag.

Så vi är bättre än så här, det vet vi allesammans. Så kom igen! Se glädjen i att bidra.

För att lösa denna akuta situation så ber jag er att svara Jenny och ställ upp några timmar antingen på lördagen eller söndagen.

Sen får vi i styrelsen titta på annan struktur och organisation för att hjälpa de fantastiska föräldrar som tar på sig samordnarrollen. Har ni några tankar så maila oss på styrelse@halkk.se

Med vänliga hälsningar
Helén Rosenberg, ordförande

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.