Search
Träningsschema

Höstens träningsschema ute på hemsidan

Nu finns höstens träningsschema på plats på vår hemsida. Du hittar det under Träning/Träningsschema och Grupper.

För fortsättningsgrupperna Nypon, Jordgubb och Björnbär kommer mer detaljerad info inom kort via e-post.

Tänk på att precis nu i början så kan det ibland smyga sig in fel i schemat men vi rättar till det så snabbt det upptäcks. Ibland justeras schemat pga tävlingar, event etc. Så se till att ha koll på schemat.

Tips – Prenumerera på våra nyheter!

När vi gör förändringar i schemat går det ut info på hemsidan och på Facebook i Klubbrummet. Vill du prenumerera på våra nyheter och få nyheterna till din e-post? Scrolla ner på denna sidan och fyll i din e-post och trycka på knappen “Prenumerera” så får du ett e-post varje gång vi publicerar något nytt.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.