Search
Slingan save the date

Slingauppvisning/Lilla VM

Den 8 maj är det äntligen dags för vårt efterlängtade Lilla VM med Slingauppvisning, tävlingstester och Stjärnprogram. Uppvisningen startar klockan 14.00 och beräknas hålla på till ca kl 16.30. Tid och plats för uppvärmning liksom tid för respektive grupps uppvisning meddelas inom kort.

Alla slinga- och programåkare under uppvisningen kommer att belönas med ett pris efter genomförd uppvisning.

Vi efterlyser föräldrar som kan ordna med fika och nalleförsäljning på uppvisningen. Hör av er till Slingasamordnarna Gloria Fallqvist och Jenny Segerhammar. Tänk på att plasta in nallar och blommor i tex cellofan som ska kastas in på isen om du tar med dig.

För er som inte har varit med tidigare kan det vara bra att veta att det har blivit lite av en tradition att anhöriga kastar ut exempelvis en inplastad ros eller nalle på isen direkt efter barnets uppvisning.

Vi hälsar alla familjer varmt välkomna och uppmanar alla åkare att komma och heja på sina klubbkompisar!

fallqvist@hotmail.se

jenny_segerhammar@hotmail.com

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.