Search

Kallelse till årsmöte 2022

Härmed kallar Halmstads Konståkningsklubb sina medlemmar till årsmöte. Onsdag 2 mars 2022, kl 18.30 Anmälan krävs. Vi planerar för ett fysiskt möte men om restriktionerna ändras, går vi över till digitalt.

Mer information och handlingarna till årsmötet publiceras senast en vecka innan årsmötet på föreningens hemsida.

Förslag till ärenden att tas upp på årsmötet skickas till styrelse@halkk.se senast fyra veckor innan årsmötet.
Styrelsen har lagt ett förslag på ändringar i stadgarna. Förslaget till reviderade stadgar kommer också att finnas på vår hemsida, adressen se ovan.

Efter årsmötet delas testmärken ut till åkare som har erövrat dessa under perioden januari 2021 – december 2021 och som har valt att köpa märken. Om mötet blir digitalt, spelas en liten ceremoni med testmärkes utdelning in på förväg och visas på mötet.

Anmälan till årsmöte är obligatorisk och ska ske via ett formulär på hemsida senast den 21 februari. Anmälningsformuläret finns på följande länk:


Om mötet blir digitalt, mailas webblänken till anmälda deltagare några dagar innan mötet.

Vi påminner om att man måste ha erlagt medlemsavgift för att vara valbar eller för att ha rösträtt. Åkarna betalar medlemsavgift via faktura. Åkare som fyller 12 år 2022 och äldre har rösträtt (enligt stadgarna §17).

Från och med årsskiftet 2014 har vi infört frivillig medlemsavgift på 100kr för föräldrar. Också förtroendemedlemmar, tränare och domare betalar medlemsavgift. Medlemskapet innefattar rösträtt på årsmöte.

Swisha 100 kr till 123 543 11 84 och ange namn (swish-kontot är särskilt för stödmedlemskap).


Hjärtligt välkommen!
Styrelsen för Halmstads Konståkningsklubb

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.