Sök
Snöflingan 2021

Snöflingan 2021 i Halmstad Arena

söndag 12 december är det äntligen dags för Stjärntävling och Slingauppvisning. Följande tider gäller för grupperna: 

Mötestider för uppvärmning per grupp 

Träff i Piazzan för uppvärmning innan isen,  redan ombyta hemifrån i tävlingsdräkten: 

Kl.13.00 Smultron 

Kl.13.45 Blåbär 

Kl.14.15 Saxhopp 

Kl.15.00 Lutz 

Kl.15.45 Körsbär 

Kl.16.00 Plommon 

Kl.16.45 Äpple 

Kl.17.15 Päron 

Preliminära starttider för uppvisning: 

Kl.13.30 Smultron 

Kl.14.15 Blåbär 

Kl.14.45 Saxhopp 

Kl.15.30 Lutz 

Kl.16.15 Körsbär 

Kl.16.35 Plommon 

Kl.17.15 Äpple 

Kl.17.45 Päron 

Viktigt att tänka på

Två omklädningsrum vid lilla banan finns tillgängliga för skridskoknytning; ett för varje grupp som är i hallen.  Vi ber dock er att vistas så kort tid som möjligt i omklädningsrummen och byta om hemma till tävlingsdräkten. Glöm inte ta med gympaskor till uppvärmningen.  

Info på grund av nya restriktioner

Till följd av de nya riktlinjerna för idrottsevenemang kommer endast 2 grupper i taget att vara i ishallen. Åskådare till respektive grupper kommer släppas in av en publikvärd när tidigare grupper släppts ut. Tänk på att sprida ut er på läktaren.  

Ingen försäljning i ishallen

Vi kommer tyvärr till följd av den ökade smittspridningen inte ha någon fikaförsäljning eller nalleförsäljning. Ta gärna med eget men tänk på att plasta in nallar och blommor i tex cellofan som ska kastas in på isen.  

Efter utförd slinga eller program

Programåkarna kommer efter avslutade program att få ett Stjärnprotokoll där bland annat skridskoteknik, utförande och uttryck till musiken bedöms av två bedömare. Protokollen ser något olika ut för minior- respektive ungdomsåkarna. Alla program- och Slingaåkare under uppvisningen kommer att belönas med priser efter genomförd uppvisning.  

Vi hälsar alla familjer varmt välkomna! 

Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.