Sök

Uppstartsmöte för föräldrar som valt arbetsgrupp tävling, bygg och försäljning

Det är viktigt att du som förälder till åkare i klubben är med och hjälper till vid klubbens arrangemang. Förälder som valt någon av arbetsgrupperna tävling, bygg eller försäljning kallas nu till möte för att vara med och planera samt schemalägga sina uppdrag inför våra kommande arrangemang.

Tid och plats

Vi träffas i piazzan på Arenan,  onsdag den 17/11 kl 18:00 alternativt lördag 20/11 kl 11:15. Efter genomförda möten kommer uppdragen att läggas ut på föräldrar och då får förälder själv hitta ersättare.

Vid frågor kontakta Chatti på 070-5611847.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.