Sök

Höstlöv och 3 x U

Snart har vi höstlovet här och med det vill vi informera er föräldrar om några viktiga saker.

  1. Uppmaning…. Viktigt! Föräldrar – prata med era barn om att de säkerställer att man stänger dörren till skrubben ordentligt när de varit därinne! Och att skridskoväskan förvaras i skrubben och inte i omklädningsrummet. Vi är många som byter om där, vänligen respektera det.
  2. Uppnådda mål… Vi klarade försäljningsmålet NewBody! Bra jobbat alla! Då planerar vi något extra för er åkare under vinterlägret. Kul!
  3. Uppföljning föräldrarträff… 4 november kl 19-20 finns delar av styrelsen tillgängliga digitalt i Teams för er föräldrar som önskar ställa frågor. Varmt välkomna! Klicka här om du vill delta i mötet
Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.