Sök

Dags för leverans av NewBody

Idag 6 oktober är det leverans av NewBody i Klubbrummet kl. 18.30-19.30 (det går bra redan från kl 15 för den som vill). Då vill vi att ni som sålt hämtar ut er låda. Lådorna som inte hämtas i morgon ligger kvar i Klubbrummet. Vi tar dock inte ansvar för om något försvinner, men vi hoppas förstås att alla är ärliga.

Så betalar du

Riv av din del av följesedeln (ligger på bordet) när du hämtar din låda och på den står summan som ska swishas senast lördag till klubben. Swisha er summa till 1235105168 senast lördag 9 oktober. Märk betalningen med det namn som ni registrerat försäljningen på så blir det lättare att bocka av.

OBS! Vi fick precis info från NewBody att Spicy dreams, Tradition, artikel nr 99720, kan av misstag skickats ut med utgånget datum. Se nedan hur du som säljare ska gå tillväga i så fall.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.