Sök

Nyhetsbrev september

Nu är säsongen äntligen igång. Och med det några glädjande nyheter. Vi har fått en ny ”medlem” i klubben, vår koreograf Sofia har fått en son samt vår underbara eldsjäl Lieve har fyllt 70 år. Vi växer som förening och förhoppningsvis kommer vi ha en ”normal” säsong och kan tävla igen. Den 18 september drar vår populära skridskoskola igång och vi hälar alla nya åkare varmt välkomna!

I helgen var våra A-åkare och tävlingstränade i Mörrum och den första tävlingen som drar igång är vecka 38. För de som är intresserade kommer vi, när det finns möjlighet, att dela länkar så man kan följa det live. Mer info kommer. 

Efter lägret hade styrelsen, tränarna och samordnare en uppstartsdag där vi pratade om året som varit, vad vi tar med oss och fokus framåt. Summa summarum är att året har varit tufft men vi är stolta över att vi kunnat genomföra vår verksamhet utan större påverkan. Vi är en fantastisk förening som gör många bra saker. Vi har fina åkare och föräldrar och vi tillsammans bidrar till den härliga träningsmiljö vi har i föreningen. 

Givetvis finns det alltid utvecklingsområden och ni kommer säkert se olika typer av aktiviteter framåt som är en del av detta. Ni föräldrar är en viktig del i detta. Tillsammans är vi klubben. 

Försäljning 

Vi har två försäljningsinsatser under hösten. New Body och kyckling (november). 

Nu i september är det dags för New Body och det ligger en mycket bra beskrivning hur man gör. Väldigt enkelt och beställaren sköter det mesta själv.  

Vi har ett enkelt mål, att i snitt sälja ett paket per åkare.  

Men visst klarar vi mer?! Kan vi tillsammans uppnå att sälja 300 paket belönas våra åkare med en happening under vinterlägret. Heja heja! 

Träningsutrymmen 

Skrubben och omklädningsrummet är vårt gemensamma utrymme och det är vi åkare tillsammans som skapar trivseln i den. Plocka bort skräp osv och håll ordning efter dig. Prata med ditt barn vad det innebär och hur hen tar sitt ansvar. 

Skridskoväskor osv ska förvaras i skrubben – inte i omklädningsrummet. Vet ni inte koden, fråga er tränare. Dörren till skrubben är sedd över igen och ska nu vara ok. Viktigt att trycka till. Går det trögt att stänga så kan ni slå in koden igen och trycka ner handtaget och stänga. Är det fortfarande utmaning så hör av er, det är inte OK att låta dörren stå öppen!  

Träning 

Pandemin är inte över så ber er fortsatt hålla avstånd och tvätta händerna osv. Observera att vi går ALLTID in och ut till vårt omklädningsrum via nya hallen och inte via hockeykorridoren. Ska ni från omklädningsrummet till gamla isen och tillbaka går ni via som vanligt in och ut genom ”plåtdörren” i hockeygången.    

Markträning, dansträning osv är LIKA viktiga som isträningar. Som förälder är du en viktig del i påverkan och stötta ditt barn att hen går på alla träningar. Vi förväntar oss att man hör av sig till tränaren om man inte kan komma, likaså om man har ont någonstans – markträningen kan läggas upp annorlunda. 

Uppstartsmöten 

Inom kort kommer föräldrar bjudas in till uppstartsmöte där ni får information om säsongen och ni kan ställa frågor till tränare och styrelse. Vi ser fram emot träffas över en kopp kaffe/te – ett viktigt möte speciellt efter ett år där vi inte träffats osv.  

Kommunikation 

Allmänna nyheter och viktig info läggs alltid ut via hemsidan. Specifik info som berör din grupp kommuniceras via din tränare. 

Får du inte notiser när vi lägger ut händelser på hemsidan? Gå in på halkk.se och en av nyheterna, scrolla längst ner i nyheten och registrera dig ”Prenumerera på klubbnyheter”.  

Under ”Frågor och svar” har vi samlat de vanligaste frågorna vi får. Träningstiderna ligger under kalendern. För mer detaljerad info klicka på tiden. 

I annat fall är er första kontakt är med er tränare eller någon av oss i styrelsen.  

Rekommenderar även att gå med i klubbens facebook-grupp “Klubbrummet” där vi lägger ut snabb info.  

Jag önskar oss alla en fin säsong, nu kör vi! 

Med vänliga hälsningar: 
Helén Rosenberg 
Ordförande 

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.