Sök

Sälj NEWBODY och stötta klubben

Nu är det dags för klubben att sälja NewBody med sitt välkända och prisvärda( samma pris senaste 15 åren) sortiment av underkläder, träningskläder, kryddor och lite annat smått. Detta gör vi för att få in pengar till våra ungdomar och deras favoritsport.

Just nu verkar vi vara enda klubben som säljer i Halmstad så vi har bästa förutsättningar!

Så går det till

Först går du till NewBody här: https://www.newbody.se/reg/TDGSCCM.
Registrera dig som säljare för att komma åt din personliga beställningssida. Denna kan du sedan lätt dela via sms, mail, Facebook, Messenger etc genom att kopiera och klistra in länken till din EGEN beställningssida.
Du hittar en checklista hur du ska gå tillväga på din NewBody-sida.

Sälj med hjälp av papperskatalogen

Parallellt kan du också sälja via en papperskatalog som finns att hämta i Klubbrummet. Kontakta gruppens tränare för kod till Klubbrummet. I katalogen finns en checklista för hur du ska gå tillväga.

Ladda ner följebrev för utskrift

Bra att tänka på

Tänk på att registrera dina kunder med mailadress så får de en orderbekräftelse och du har ett komplett kundregister till nästa försäljningsställe.

Ta betalt av de du sålt till vid leverans. Betala sedan in totalsumman från din försäljning till swishnummer 1235105168. Märk betalningen med ditt förnamn och efternamn. Detta gäller alla de kunder som valt gemensam leverans till ishallen. Kunderna kan också välja direktleverans och hämta ut via ombud och då hanterar inte du som säljare betalningen eller leveransen. Vid minst 6 paket är det fraktfritt.

Leveransen till ishallen sker ca 5 dagar efter 25 september 2021 då vår försäljning avslutas. Vi återkommer med dag och tid när dina lådor ska hämtas. Vi återkommer också när du ska klarmarkera din försäljning digitalt.

Om någon inte har möjlighet att sälja men vill köpa något paket så är det bara att höra av sig till mig så löser vi det.

Nu kööööör vi!!!

Försäljningsgruppen
Therése Nilsson
Mobil: 0703-541 685

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.