Frågor och Svar inom konståkning

Svar på vanliga frågor

För de som är nya i sporten dyker det upp många frågor på vägen som rör träning, utrustning, tävlingar och mycket annat. Det är alltid en god idé att utbilda sig på sporten när ens barn börjar med skridskoskola eller konståkning för att ha koll.

Därför har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna på en egen sidan som du hittar här. Vi har försökt göra sidan så komplett som möjligt men vi kan alltid bli bättre. Saknar du svaret på någon fråga får du gärna kontakta oss via kontaktformuläret.

Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.