Sök

Välkomna tillbaka alla!

Oj vad veckan har gått snabbt!

Vi hoppas att alla har haft en rolig, utmanande och utvecklande vecka på lägret. Kul att HP samt P4 Halland kom och hälsade på och uppmärksammar vår fantastiska sport och våra goa åkare.

Vi vill rikta ett stort tack till lägergruppen som gjort ett fantastiskt jobb samt alla föräldrar och tränare som gjort att vi kan genomföra detta för våra åkare! Nu är vi taggade att sätta igång på riktigt och hoppas att vi får en någorlunda normal säsong.

Inom kort kommer en utvärdering ut. Vi vill så gärna veta vad ni tyckte om lägret, ta två minuter och vi får veta vad vi kan ta med oss till nästa gång – både positivt och utvecklingsmöjligheter!

Ny säsong

Tiderna för försäsongen ligger uppe nu men det dröjer lite till innan ordinarie tider för hösten läggs ut. Det vi inväntar är några besked gällande istiderna. Ni som har barn/ungdomar som är relativt nya i klubben så kan det vara bra att veta att grupperna kan förändras efter några veckor beroende vilken nivå man är på.

Nu håller vi även på att dela in er föräldrar i arbetsgrupper utifrån de områden ni valt vid återanmälan. Det är vi tillsammans som driver klubben framåt och gör den så fin som den är. Ert engagemang, stort som smått, är otroligt viktigt och så är det faktiskt rätt kul också.

Skridskoskola

Tipsa gärna andra om vår skridskoskola – info och anmälan sker på hemsidan under skridskoskola.

Försäljning

Vi har två aktiviteter under höstterminen. Vi vill flagga redan nu för att vi drar igång försäljningen av New Body v 35 och håller på fram till den 27/9. Mer info kommer inom kort men så vet ni att det är på G. Kycklingförsäljningen kommer bli längre fram i höst (november).

Passar även på att påminna om andra enkla sätt som ni kan bidra och stötta klubben på – utan att göra något. Saker som ni gör i vardagen. Läs mer här.

  1. En stor eloge till de 14 personerna som handlat på nätet och sponsrar klubben utan att göra något mer än göra det via Sponsorhuset. Det är superenkelt. Följ länken ovan hur ni gör.
  2. Ännu enklare är det att använda koden 9015 eller visa upp taggen när ni handlar på Ica Maxi Högskolan. Fler taggar finns i klubbrummet, bara att hämta.
  3. Spelar ni på Svenska Spel? Yes! Då meddelar du bara att du vill stötta Halmstads Konståkningsklubb när du spelar. 
  4. Prata med din arbetsgivare – vi har sponsorpaket både i mindre valörer men även anpassade utifrån summa och riktade projekt. Kontakta oss på sponsor@halkk.se

Har ni några frågor så är det bara att höra av er!

I annat fall träffas vi i hallen eller på våra föräldramöten som planeras i september.

Väl mött
//Styrelsen

Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.