Sök

Välkomna till sommarläger 2021!

Incheckning

Varmt välkomna till hemmaläger 2021. Som vi har längtat att få komma igång igen. Incheckningen sker i Piazzan och det är viktigt att alla checkar in så vi vet vilka som är på plats.

Mat

Vi serveras ordentligt med bra och god mat i form av lunch, mellanmål, frukt och dryck. Vi behöver inte ta med eller köpa något annat och som vanligt äter vi bra mat när vi tränar, inte sötsaker, snacks eller godis.
Mellanmål kommer att serveras i VIP-loungen.

Lunch kommer att serveras i restaurangen på arenans entréplan (vid huvudentrén). Föräldrar som är på plats har möjlighet att köpa lunch på restaurangen för 95 kronor. Ge åkarna företräde att äta.

Lokal och telefonnummer

I år kommer vi att hålla till i VIP-loungen och trekanten på våning 2 inne i stora ishallen. VIP-loungen kommer att vara bemannat av lägerföräldrarna och om man behöver komma i kontakt med oss eller sitt barn så kan ni nå oss på telefonnummer 0702-59 62 60.

Samlingsplats vid markträning

5 min innan markträning och dans samlas grupperna i piazzan vid huvudentrén.

Händer under veckan

I år gör vi en gemensam större målning och som vanligt finns det möjlighet till spel, pyssel, papper och pennor. I år kommer vi välja att pärla armband till förmån för forskning och stöttning för barn födda med hjärtfel https://www.hjartebarnsfonden.se.

Skridskoslipning

Om du har behov av att slipa skridskor före eller under lägret kan du kontakta Pelle Törnkvist. Ring eller skicka sms till: 0703-50 98 52. Kostnad för skridskoslipning är 130 kronor.

Försäljning

Skateparadice kommer på onsdagen. De tar med tillbehör såsom vantar, skydd och annat, men vid speciella önskemål om skridskor eller kläder så hör av er till kundtjanst@skateparadice.se

På torsdagen mellan klockan 12-15 kommer vi har en köp-, sälj- och bytesdag i piazzan. Allt från skridskor, hjälm, klänningar, träningskläder, väskor mm. Titta i era gömmor så hjälper vi varandra att använda vår utrustning hållbart och hålla nere utrustningskostnaderna. Inlämning sker på förmiddagen. Märk tydligt det som ni önskar sälja med pris och swishnummer. Upphämtningstid är klockan 15-17.15 i piazzan eller värmestugan. Det som inte hämtas under upphämtningstiden tillfaller klubben.

Torsdag 12 augusti

På torsdag kväll kommer det att vara en ishockeymatch i stora ishallen. Från cirka klockan 15.00 på torsdagen kommer alla ispass på lägret att vara i nya ishallen och mellanmål serveras i värmestugan. Berörda åkare kommer att informeras på torsdagen.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.