Sök

Köp armband och stötta Hjärtebarnsfonden

I samarbete med Hjärtebarnsfonden kommer deltagarna på lägret att pärla armband som man kan köpa och samtidigt stötta fonden. Swisha 100 kr för ett armband till 90 05 877 och märk då med “armband” och “Halmstad Konståkning”.

Om Hjärtebarnsfonden

Hjärtebarnsfonden arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel. Tack vare framsteg inom barnhjärtforskningen överlever fler hjärtebarn idag än förr. För trettio år sedan hade man inte kunnat genomföra operationer som idag är standard och livsavgörande för ett barn med medfött hjärtfel.

Tack vare forskning och det stöd forskningen får av fonder som oss kan vi ständigt lära oss mer och rädda fler liv. Hjärtebarnsfonden stödjer hjärtforskningen genom att dela ut forskningsbidrag.

Hjälp oss att jobba långsiktigt – din gåva hjälper oss att kunna ge bidrag till fortsatt forskning för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel. Swisha ett bidrag till 90 05 877 – tillsammans kan vi göra skillnad! .⁠

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.