Search

Fynda konståkningsutrustning under lägerveckan

På torsdag 12 augusti mellan klockan 12.00-15.00 kommer vi ha en köp-, sälj- och bytesdag i Piazzan. Allt från skridskor, hjälmar, klänningar, träningskläder, väskor mm. Titta i era gömmor så hjälper vi varandra att använda vår utrustning hållbart och hålla nere utrustningskostnaderna.

Var och när?

Torsdag den 12 augusti kl 12.00 – 15.00 i Piazzan på Halmstad Arena.

Hur?

Du som vill sälja lämnar in det 12 aug under förmiddagen. Märk upp varje sak med ditt mobil/swish-nummer och pris. Det som inte blir sålt hämtas upp 12 augusti i Piazzan eller värmerummet i nya hallen kl 15.00-17.15. Det som inte hämtas upp tillfaller klubben.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.