Search

Anmäl dig till sommarlägret – sista anmälningsdag är 9 maj

Nu är det dags att anmäla sig till det omåttligt populära sommarlägret som går av stapeln vecka 32 (9-14 augusti) i år. Det blir flera dagar fyllda med träning, skratt och en chans att lära känna åkare från andra grupper.

Det är den perfekta uppstarten på nästa säsong!

Halmstads Konståkningsklubb har tagit beslutet om hemmaläger utifrån rådande läge med Coronaviruset och Covid-19 och håller arrangemanget anpassat efter Folkhälsomyndighetens rådande rekommendationer. Vid eventuella förändringar och om lägret inte går att genomföra, kommer samtliga anmälningsavgifter att återbetalas.

Sista anmälningsdag är 9 maj.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.