Search

Halmstads Konståkningsklubb har vunnit Telium Networks föreningsbidrag!

Vi är så oerhört stolta och glada över att ha vunnit Teliums Föreningsbidrag för år 2020. Tack vare hårt arbete och stort tålamod från tränare, åkare och föräldrar har vi lyckats hålla verksamheten igång på ett väldigt fint sätt under pandemin. Vi i styrelsen är verkligen stolta över vår förening och det arbete alla lägger ner för att vi ska kunna erbjuda träning, glädje och gemenskap på alla nivåer.

Juryns motivering

”Med ledorden glädje, glöd och gemenskap har Halmstads Konståkningsklubb byggt upp en året-runt-verksamhet som aktiverar drygt 180 barn- och ungdomar, 4 – 19 år, samt 37 aktiva vuxna. Föreningen håller hög kvalitet med grupper för både nybörjare, funktionsvariationer och elit. Konståkningens repetitiva och högintensiva disciplin kräver mångsidig träning som ger nytta hela livet. Inte bara kondition, flexibilitet, spänst, balans, hållning, utstrålning, musiktolkning, koordination och starkt psyke utan också struktur, planering, hållbar tävlingsinstinkt med ödmjuk inställning och grit. Väl värt Föreningsbidraget 2020!”

– Vi är väldigt glada för det här bidraget som kommer hjälpa oss att höja kvaliteten för att utveckla våra åkare. Med föräldrars engagemang har vi renoverat och färdigställt ett eget gym för att slippa dyra gymkostnader.
Här behöver vi nu ta hjälp av en erfaren PT. Vi måste också göra några digitala investeringar, som egen wifi-uppkoppling, tv-skärm och iPad, för skapa bättre och mer kreativa genomgångar av träningsmomenten, berättar en tacksam Helén Rosenberg som är ordförande i Halmstads Konståkningsklubb.

Om priset från Telium Network

För att göra något utöver traditionell sponsring har Telium Network instiftat ”Föreningsbidraget” till stöd för ideella föreningar som inspirerar barn och unga till att aktivera sig och utvecklas till goda individer. Verksamheterna ska finnas i Halland och kan både vara inriktad på idrott eller hjärngympa av olika slag.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.