Sök

Lite positiv uppdatering kring status is

Från och med måndag 18/1 kommer Strömvallen i Oskarström öppna upp vilket möjliggör istid för alla isföreningar som på grund av restriktionerna inte kan nyttja Halmstad Arena för sin verksamhet. Under helgen öppnas den även för allmänheten vilket vi i styrelsen anser går emot det vi förespråkar med organiserad träning och i kontrollerad form.

Om det är några medlemmar som tänker åka dit, är det på eget ansvar. Tänk på att det kan bli många personer på plats samtidigt och vi uppmanar till stor försiktighet samt följa FHMs rekommendationer.

Vad händer nu?

På måndag kommer vi isföreningar få tider att dela upp mellan oss vilket innebär att vi förhoppningsvis kommer genomföra någon form av isträning i Oskarström under veckan. Oavsett hur mycket, så kommer vi att sätta igång med organiserad träning under nästa vecka. D.v.s. med off-ice fysiskt och digitalt men då kanske även med något ispass.

Vi ber er återigen om tålamod och vi återkommer så snart vi kan med mer information. Ni har fått och kommer få information från era tränare, men ha koll på hemsida och var beredda på att det kan ske förändringar med kort varsel.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.