Sök

…. tänk om, tänk nytt och tänk lite extra

I dessa tider får vi alla tänka om och tänka nytt 

Våra tävlingar är inställda men vi får försöka vända det till något positivt och se att vi nu tränar på andra saker. 

Grupp Illusion träffas och har digitala träningar. Funkar det också även om man bråkar med utrymme och blir anfallen av galgar, möbler och annat som är i vägen. Men alla sätt är bra och det ger en ett gott skratt i alla fall vilket inte är helt fel det heller.  

Vinterläger (med annorlunda upplägg jämfört med andra år) är under planering och inom kort kommer länk ut till denna. Håll utkik! 

Enkelt att stötta klubben

I år har vi inte lika många aktiviteter som bidrar till klubbens intäkter. Nu finns ett superenkelt sätt att bidra utan någon större energi. För visst näthandlar du ibland? För visst spelar du ibland? Då vill jag slå ett slag för några enkla saker:

1) När du spelar på www.svenskaspel.se eller i butik – uppge Halmstads konståkningsklubb så bidrar du automatiskt till “Gräsroten” och kickback till vår klubb.

2) När du handlar och näthandlar så gå in via Sponsorhuset och se om DIN butik är ansluten. Över 600 (!!!) butiker är knytna hit och klubben får ersättning av det du handlar. Troligtvis kommer du handla något framöver kanske i samband med Black Friday och julinköp – snälla tänk på klubben!

3) Handla på Maxi Högskolan och uppge kod (eller visa streckkod på nyckelring/klisterlapp – har du inte fått så hämta i klubbrummet – ligger på bordet!) = ger kick back till oss.

All info hittar ni här

VIKTIGT – avstånd – håll ut…

Fortsatta riktlinjer att följa

Vi fortsätter följa FHM, lokala och Svenska konståkningsförbundets riktlinjer. Skickar en vänlig påminnelse om att hålla avstånd.

I omklädningsrum, uppvärmning, i piazzan osv. Det gäller alla, även för er föräldrar. Ni är förebilder och hänger ni nära varandra gör även våra barn det. Ställ er frågan, behöver jag vara i piazzan? Om ja, behöver jag vara där hela tiden? Räcker det kanske att jag lämnar av mitt barn för uppvärmning och sen kommer in för att hjälpa till att knyta skridskorna och sen gå ut igen? Ber er snälla tänk efter så vi minimerar antal personer i den allmänna ytan i piazzan.

Vi alla får hjälpas åt.

Hälsningar
Styrelsen

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.