Sök

Digital SISU-utbildning för dig som idrottsförälder

“Gör det bättre själv om du kan!”

Så lyder titeln på den utbildning SISU Idrottsutbildarna hålls den 25 november kl 18.30 – 20.30. Utbildningen är helt kostnadsfri och vi rekommenderar att så många som möjligt deltar. Vi kan alla utvecklas och bli bättre på att stötta våra barn och ungdomar i deras idrottande.
Du anmäler dig här (anmäl senast 22 november)

Om utbildningen

Vet du vad bredd, talang, selektering, specialisering och självbestämmande motivation är? Tränar ditt barn för mycket, för lite, eller kanske förlegat? Den helt omarbetade andra upplagan av storsäljaren

Gör det bättre själv om du kan ger forskningsbaserade praktiska råd om hur du blir en positiv kraft i barnets idrottsmiljö. Detta oavsett om målet är att lägga grunden till en aktiv livsstil eller ge barnet förutsättningar att nå så långt som det kan i
sin idrott.

Den ger dig svaren på vad som skapar idrottsglädje för barn och unga. Hur du som förälder eller tränare bidrar till att skapa en sund idrottsmiljö. Hur ditt barn får en positiv kontakt med idrotten och vad du gör med ditt barn som inte vill göra annat än att idrotta.

Om föreläsaren Johan Fallby

Johan är en mycket omtyckt föreläsare och utbildare inom bland annat idrottspsykologi och pedagogik och har en egen idrottspodd Wag the dog” om motivation och talang. Han har arbetat för Svenska Fotbollförbundet, FC Köpenhamn och SOK.

Hans erfarenheter och fördjupning i forskningen är samlat i boken och hans föreläsning. Under kvällen kommer han att ge svaren om vad som skapar glädje i barnens idrottande och hur vi skapar en sund miljö för dem.

Du anmäler dig här

Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.