Search

Uppdaterad info angående Corona

Tävlingar

På grund av de nya restriktionerna i Halland och länen runt omkring oss så har vi beslutat att inte skicka några åkare till några tävlingar under höstterminen 2020. Det är verkligen tråkigt för våra åkare som tränat så hårt för detta, men vi väljer att ta det säkra före det osäkra.

Omklädningsrum

Det lilla omklädningsrummet vi använt tidigare kommer öppnas upp tisdagar, torsdagar och lördagar nu under de extra veckorna med skärpta råd. Det kommer även att sättas in extra stolar i värmerummet vid nya isen så att vi sprider ut åkarna när de sätter på sig skridskorna.

Tack alla för att ni visar hänsyn och följer dessa råd så gott ni kan för att förhindra smittspridning.

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.