Sök

Vi uppmärksammar och stöttar Världens Barn

Varje dag råkar barn illa ut runt om i världen. Världens Barn samlar in pengar till stöd för barnen. Fokus är barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Det handlar både om direkta insatser som ger stöd till utsatta barn här och nu, men även om att få till en långsiktig förändring och stärkta rättigheter.

Vi är med och stöttar

Vår eldsjäl och tidigare ordförande Håkan Jonsson kommer att springa mellan Getinge och Örjans Vall till stöd för insamlingen Jorden Runt för Världens Barn. Vi i Halmstads Konståkningsklubb vill så klart vara med och stötta Världens Barn så vi kommer att möta Håkan när han går i mål runt kl 16.

Håkans Utmaning

Här och nu utmanar jag alla mina FB vänner att vara med och springa för världens alla barn. Alla kan springa, gå eller cykla några km och ge en gåva till insamlingen för världens barn. Förslagsvis 10 kr per km.
SWISHA till 90 1950 6 och skriv DISTANS OCH ANTAL meter du avverkat.

Så kan du vara med och stötta

Mellan tisdag till torsdag denna vecka uppmanar vi alla åkare att bära färgglada kläder på träningen för att visa vårt stöd. Varje krona gör stor nytta så man behöver inte skänka mycket för att hjälpa till. Vill du skänka pengar kan du göra det via Världens Barns hemsida här.

Mer information om Världens Barn hittar du här

Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.