Sök

En ny säsong har tagit sin början

Hej alla!

När är det varmast tänker jag på härlig kall ishall och när säsongen kör igång på riktigt. Jag hoppas att vi kommer kunna genomföra en säsong utan fler restriktioner. Vi får inte slappna av utan fortsätta hålla ut och ta eget ansvar. I detta inlägg önskar jag ge er lite kort information inför säsongsuppstarten.

Idag måndag v 34 började försäsongen som pågår fram till v 36 då ordinarie säsong startar.

Ha koll på hemsidan för nästa veckas schema och sen även för ev förändringar grupptillhörighet och schema höstterminen.

Skridskoskolan startar snart

Skridskoskolan har två uppstarter i år, lördag förmiddag v 37 och 41. Känner du någon du vill ska lära sig åka skridskor så hittar de mer info här. Ni som har anmält er och betalt får ytterligare information från Chatti. Ha koll på mail/skräppost!

Ni som tidigare gått i skridskoskola och vill fortsätta åka, har ni inte anmält er eller om ni har frågor kring detta så ta kontakt med Chatti. Övriga åkare till Michaela på tränarmailen.

Två åkare i elitserien

Som jag tidigare skrivit om kommer våra åkare Felicia Kilagård och Elin Jenderhag tävla i Elitserien i år där första tävlingen är v 36 i Luleå. Därefter startar tävlingssäsongen på riktigt med en hemmatävling helgen v 43 som är en A tävling där samtliga av våra A-åkare kommer delta. Planering utifrån Covid-19 direktiv genomförs nu men vi hoppas kunna genomföra den. Till er alla som kommer tävla på ett eller annat sätt – varmt lycka till. 

Info kring arbetsgrupper

Kommer därmed osökt in på arbetsgrupper. I återanmälan uppgav ni vilken arbetsgrupp ni önskar tillhöra. I samband med uppstartsmöte för föräldrar kommer vi även berätta mer om arbetsgrupperna. Föräldramöten kommer ske vecka 36 i samband med ert barns träning. Mer info kommer under v 35.

Glöm inte utvärderingen av lägret

Vill slutligen påminna om att ha koll på hemsidan (som vi länkar nyheterna till FB). Här ligger en utvärdering av vårt hemmaläger som jag ber er som inte gjort den ännu att lägga någon minut på utvärderingen på. Det var ett speciellt år som krävt särskilda lösningar och vi har jobbat hårt för att det ska fungera. Er konstruktiva feedback är viktig och ligger till grund för framtida läger, sen är det alltid roligt att höra om de saker som varit bra J.

Sköt om er i värmen. Glöm inte att fylla på med dricka och fortsätt tvätta händerna samt hålla avstånd. 

Hälsningar från er ordförande
Helén Rosenberg

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.