Sök
Sommarhälsning Konståkning Halmstad

Ordförande har ordet

Sommarlov, sommarjobb, sommarsemester, sommarvindar, sommarmys och just nu härligt sommarregn … allt det där infinner sig nu i våra hem… och snart sommarläger!

Extra tid på isen

Men först lite extra istider. Inget ont utan det för något gott med sig. Jättetråkigt att andra externa anordnare fått ställa in läger men det har nu möjliggjort extra tider för oss och hockeyn. Något som vi gärna vill erbjuda alla våra åkare och till subventionerat pris. Glöm inte gå in och anmäl er så återkommer jag med återbekräftelse.

Ansvarsfullt agerande

Tittar tillbaka på de månader jag varit ordförande och känner mig stolt hur vi som förening har hanterat utmaningarna. Reflekterar och känner att jag lärt mig massor och fortfarande gör. Men alla har visat ansvarsfullhet och vi har hjälpts åt att hitta lösningar. Vi i styrelsen jobbar framåt och en rolig sak jag vill berätta är att en ny hemsida håller på att arbetas fram. I början av säsongen räknar vi med att den blir färdig.

Vi har en fantastisk förening

Tittar på rapporter och utvecklingsområden… och min känsla av att vi har en fantastisk förening med härligt klubbkänsla med mycket fin idrottsmiljö förstärks. Men som i alla verksamheter det finns alltid saker att jobba vidare med och det är vi tillsammans som gör det. Så finns det något du ser är en möjlighet till förändring så lägg en rad på mail till mig, ta tag i mig i arenan eller lyft luren och kom med förslag.

En eldsjäl som betytt mycket för föreningen

Igår var en tung dag. Deltog på Alex Szabos begravning. Det var fint. Mycket fint. Sol och värme. Glädjande att se så många med anknytning till konståkning på plats. Fd ordföranden, föräldrar till fd konståkare, fd konståkare, föräldrar till nya konståkare, unga konståkare. Blommor från andra föreningar. Alex satte avtryck och betydde så mycket för många. Fina Alex, jag säger på återseende.

Dags för lite semester

Idag går jag på semester. Men konståkningen tar inte ledigt. Träning och hälsa = glädje. Träning och föreningsliv ger mig otroligt mycket energi. Snart är det hemmaläger och det är otroligt roligt att se så många av våra nya åkare som kommer delta. I dessa tider innebär det också kontinuerliga riskanalyser, noga avvägda tagna beslut, planering, planering, planering…. och logistik. Vill redan nu ge en stor eloge till lägergruppen som jobbar hårt för att se till att ert barn/ungdom kommer få ett toppenläger. Det är dock fortsatt viktigt att alla tar sitt ansvar och följer de rekommendationer som finns. Vi vet att ni väntar på information vilket kommer inom kort. Tack för ert tålamod. Det kommer bli läger, i år något annorlunda, men det kommer bli bra!

Snart dags för föräldraträff

I början av säsongen brukar vi ha föräldraträff och gå igenom information men där ni också kan få ställa frågor. I år kommer jag redan nu bjuda in till samtal under lägret för er som är nya i klubben eller har frågor eller funderingar. Jag återkommer närmre inpå men kommer bli i mindre grupper pga Covid-19.

Sköt om er. Tvätta händerna, håll avstånd och var hemma om ni har symtom.

Men passa på att ta en glass! J

Sommarhälsningar

Helén Rosenberg

Picture of Jesper Friberg
Jesper Friberg
Ledamot i styrelsen.
Prenumerera på Klubbnyheter

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya nyheter via e-post.